TwilighTurkey.Net
 
TwilighTurkeyAnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Johnny Deep

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Broken_angel
Forumkolik
Forumkolik
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 709
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/03/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 14/03/88
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Johnny Deep   C.tesi Şub. 05, 2011 5:02 pm

Gerçek Adı: John Christopher Depp II
Doğum Yeri: Owensboro, Kentucky
Doğum Tarihi: 09.06.1963
Boy : 1.78 m
Takma Adı : Mr. Stench
Onu Ünlü Yapan Ne? 21 Jump Street (1987-1990) dizisindeki rolü
Birliktelikleri:
Sevgilisi: Vanessa Paradis, aktrist ve şarkıcı, 1972 doğumlu, Haziran 98'den beri birlikteler
Nişanlısı: Kate Moss, model, Temmuz 95'de nişanlandılar, 1997'de ayrıldılar
Nişanlısı: Winona Ryder, oyuncu, 93'te ayrıldılar
Nişanlısı: Jennifer Grey, oyuncu
Sherilyn Fenn, oyuncu
Eşi: Lori Allison, 83'te evlendiler, 855'te boşandılar, Nicolas Cage'in eski sevgilisi

Ailesi:
Babası: John Christopher Depp, şehir mühendisi
Annesi: Betty Sue Palmer, hizmetçi
Kızkardeşi: Christie Dembrowski, personel müdürü
Kardeşi: Danny, senaryo yazarı
Kızı: Lily-Rose Melody; annesi, Vanessa Paradis
Oğlu: Jack Depp; annesi, Vanessa Paradis

Ödüllerinden Bazıları:

1990: ShoWest: Geleceğin Erkek Yıldızı
1996: London Critics Circle: Yılın Erkek Oyuncusu (Ed Wood)
1998: Honorary César

Eğitim:

- Loft Studio'da(Los Angeles) Peggy Feury ile çalıştı

Filmografi
Rum Günlüğü (2008)
Karayip Korsanları 3 (2007)
Karayip Korsanları 2:Ölü Adamın Sandığı (2006)
Corpse Bride (2005)
Charlie and the Chocolate Factory (2005)
The Libertine (2004)
Finding Neverland (2004)
And They Lived Happily Ever After (2004)
Secret Window (2004)
Once Upon a Time in Mexico (2003)
Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003)
Lost in La Mancha (2002)
From Hell (2001)
Blow (2001)
Chocolat (2000)
Before Night Falls (2000)
The Man Who Cried (2000)
Sleepy Hollow (1999)
The Astronaut's Wife (1999)
The Nineth Gate (1999)
Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
The Brave (1997)
Donnie Brasco (1997)
Nick of Time (1995)
Dead Man (1995)
Don Juan DeMarco (1995)
Ed Wood (1994)
What's Eating Gilbert Grape (1993)
Benny&Joon (1993)
Arizona Dream (1993)
Freddy's Dead: The Final Nightmare (1991)
Edward Scissorhands (1990)
Cry-Baby (1990)
Platoon (1986)
Slow Burn (1986)
Private Resort (1985)
A Nightmare On Elm Street (1984)

1995: Empire dergisinin En Seksi 100 Starı listesinde birinci oldu.
Londra'da bir restoranın önünde paparazilerle kavga ettiği için tutuklandı. (Ocak 1997)
Empire dergisinin Tüm Zamanların En İyi 100 Film Yıldızı listesine 67. oldu. (1997)
People dergsinin En Güzel 50 İnsan listesine girdi. (1996)
River Phoenix Depp'in klübü The Viper Room'da öldü.
İngiliz grup Oasis'in bir rock albümünde "Fade In-Out" parçasında gitar çaldı.
New York'taki dairesine zarar verdiği için tutuklandı. (1994)
Winona Ryder ile nişanlandığında koluna Winona Forever yazan bir dövme yaptırdı.Ayrıldıklarında ise dövmeyi lazerle değiştirerek "Wino Forever" yaptı.
The Kids grubunda gitar çaldı.
Şu sıralar "P" adındaki bir grupta çalıyor.
Los Angeles'taki The Viper Room klübünün sahibi

Alıntıdır...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*Carlie Cullen.
Yeni Üye
Yeni Üye
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 36
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/01/11
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 29/07/96
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir

MesajKonu: Geri: Johnny Deep   Perş. Şub. 10, 2011 9:00 pm

ben ona ölürüüüm <3 Very Happy mükemmel bir oyuncuuu .y özellikle The Tourist filmi süperdi !
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Broken_angel
Forumkolik
Forumkolik
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 709
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/03/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 14/03/88
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Johnny Deep   Paz Şub. 13, 2011 3:32 pm

Ben Onu Karaip Korsanlarında daha çok seviyorum:)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denismm
Yeni Üye
Yeni Üye
avatar

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 38
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/01/11
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 11/04/98
<b>Yaş</b> Yaş : 19
<b>Nerden</b> Nerden : Balıkesir

MesajKonu: Geri: Johnny Deep   Çarş. Mart 23, 2011 9:24 pm

Her şekle girebilen ender oyunculardan bir Jim Carrey iki Johnny Deep.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Johnny Deep   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Johnny Deep
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight Turkiye Fan Bilgi Forumu :: Hayranı Olduğunuz Diğer Ünlüler :: Yabancı Ünlüler-
Buraya geçin: