TwilighTurkey.Net
 
TwilighTurkeyAnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Taylor Swift Fan Club

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blacktuce<3
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2656
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/01/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 31/12/96
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Nerden</b> Nerden : MARMARİS

MesajKonu: Taylor Swift Fan Club   C.tesi Şub. 13, 2010 5:15 pm

Taylor Swift

Kimlik Kartı

Doğum adı: Taylor Alison Swift
Doğum Tarihi/Yeri13 Aralık 1989 Reading, Pennsylvania, ABD
Tarzlar: Country-Pop
Meslekler: Şarkıcı, gitarist
Etkin yıllar: 2006-günümüze

Hakkında
1989 Pennsylvania doğumlu Swift, daha sonraları ailesiyle beraber Tennessee'deki Hendersonville kasabasına taşınmıştır. Verilmiş demeçlere göre, Swift'in en çok örnek aldığı isimler; bir opera sanatçısı olan ninesi ve bir başka country-pop şarkıcısı "LeAnn Rimes"tır. Her ne kadar aile, format olarak sanatsal ve klasik müziklerle içiçe bulunsa da, Swift, küçüklüğünden başlayarak country müziğe ilgi duymaya başlamıştır.


2007'de Swift.13 yaşında bir plak şirketiyle anlaşan Swift, burasının "istediği yer olmaması" nedeniyle bu şirketten ayrılmıştır. Taşındıkları Nashville'de "The Bluebird Café" adlı mekanda şarkı söylemeye başlayan Swift, sonunda 2006'da ilk çıkışını yapmış ve ilk albümü "Taylor Swift"i satışa sunmuştur. Başta "Should've Said No", "Teardrops On My Guitar" ve "Our Song" olmak üzere "country" listelerinin üst sıralarında yer alan şarkılar çıkaran Swift, 2008'de ise "AT&T TEAM USA Soundtrack" albümü için "Change" adlı şarkısını yayınlamıştır.

"Change"in ilk haftasında 10 numaraya yerleşmesiyle ilk top-10 şarkısına imza atan sanatçının sesi, benzer tarzda müzikler yapan sanatçı Avril Lavigne ile karşılaştırılmaktadır. Sanatçı, son olarak Kasım 2008'de yayınlanacak olan albümü "Fearless" için çalışmaktadır.

~==Diskografi==~

Albümler
2006: Taylor Swift
2008: Fearless

Şarkılar
2006 - "Tim McGraw" (#40 ABD)
2007 - "Teardrops on My Guitar" (#13 ABD)
2007 - "Our Song" (#16 ABD)
2008 - "Picture to Burn" (#28 ABD)
2008 - "Should've Said No" (#33 ABD)
2008 - "Change" (#10 ABD)
2008 - "Love Story" (#4 ABD)
2008 - "White Horse" (#13 ABD)
2008 - "You're Not Sorry" (#11 ABD)
2008 - "You Belong with Me" (#12 ABD)
"http://tr.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift" adresinden alındı.


RESİMLER






















Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
umbrel.
Süper Yönetici
Süper Yönetici
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2342
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/12/09
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/10/98
<b>Yaş</b> Yaş : 18
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   C.tesi Şub. 13, 2010 5:39 pm

Taylor Swift'den özür diledi

Geçtiğimiz pazar düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Sanatçı Videosu’ ödülünü kazanan Taylor Swift, ödülünü aldığı sırada büyük bir şok yaşamıştı.



Kanye West sahneye fırlayıp şarkıcının elindeki mikrofona sarılarak “Bu ödül Beyonce’nin hakkı” demişti. Törende alkolü fazla kaçıran West’den beklenen özür nihayet geldi. İşte şarkıcının blog’unda yayınladığı özür mesajı: “Çok üzgünüm. Taylor Swift’den hayranlarından ve annesinden özür diliyorum.
Taylor Swift tüm ödülleri kazandı


Güzel şarkıcı Taylor Swift,çok az sanatçının yaşayabileceği bir heyecanı tattı.Aynı hafta düzenlenen iki Country Müzik Ödül töreninde de tüm ödüllerin sahibi oldu.

Kendini bir rüyada gibi hissettiğini ifade eden Swift,CMA (Country Music Awards) töreninde içinde o aday olan tüm dört kategoride ödülleri topladı.

Ardından BMI Country Müzik Ödülleri töreninde "Love Story" şarkısı ile "yılın şarkısı" ödülünü aldı.



"Bu şimdiye kadar,hayatımın en heyecanlı bir haftası oldu" diyen genç şarkıcı,güzelliği ile de göz doldurdu...



_________




Twilight~Hush Hush Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Blacktuce<3
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2656
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/01/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 31/12/96
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Nerden</b> Nerden : MARMARİS

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   C.tesi Şub. 13, 2010 11:53 pm

saol canımm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
umbrel.
Süper Yönetici
Süper Yönetici
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2342
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/12/09
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/10/98
<b>Yaş</b> Yaş : 18
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   Ptsi Şub. 15, 2010 8:24 pm

ÖnemLi değiL canm daha geLicekyarın fiLan
..

_________




Twilight~Hush Hush Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Blacktuce<3
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2656
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/01/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 31/12/96
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Nerden</b> Nerden : MARMARİS

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   Çarş. Şub. 17, 2010 9:55 pm

bende resimlere bakıyorum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ataberkn
Atılgan Üye
Atılgan Üye
avatar

Erkek <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 245
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/02/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 25/01/97
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Nerden</b> Nerden : ankara

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   Çarş. Şub. 17, 2010 10:07 pm

çekici bir bayan ve şarkılarına bayılıyorum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://thetwilightfan.twilightlegend.net/
robert_fan_girl
Forumkolik
Forumkolik
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 619
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/02/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 16/02/99
<b>Yaş</b> Yaş : 18
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   Çarş. Mayıs 19, 2010 8:54 pm

aynen bnde bayıLıorum Very Happy Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
DreaMs.
Grafiker
Grafiker
avatar

Kadın <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3340
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/03/10
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/05/96
<b>Yaş</b> Yaş : 21
<b>Nerden</b> Nerden : BuRsa

MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   Ptsi Ağus. 02, 2010 11:59 am

bilgi için teşekkürleR

_________


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Taylor Swift Fan Club   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Taylor Swift Fan Club
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» -------------->KİM JEONG HOON fan Club <------------
» LG Star Reklamı/Taylor Lautner
» Ouran High School Host Club
» Fan Club sitesine Giriş Yap yada üye ol kodu
» bilinmeyenler !!!!

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight Turkiye Fan Bilgi Forumu :: Konu Dışı-Eğlence :: Serbest Kürsü :: Fan Kulüpleri-
Buraya geçin: